Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Írópalánta Tábor 2020

Írópalánta Tábor 2020 Mint azt már tudjátok, nagyon fontos számunkra, hogy a gyermekek képességfejlesztésében, és a fejlődő fiatalok tehetséggondozásában szükségszerű támogatójaként vegyünk részt. 

Az eddigi korlátozások elengedésével, melyek már engedélyezik a napközis táborok megtartását és a folyamatos érdeklődés miatt, úgy döntöttünk, hogy mégis megtartjuk az írópalánta tábort a már ismert napközis formában!:)

A tábor szokásosan a VI. kerületben lesz megtartva, most a kiadóban. A napi tevékenységet időjárástól függően főként a szabad levegőn szeretnénk tartani, természetesen minden vírushelyzet elkerülő óvintézkedést megtartva.

 

A tábort két turnusban indítjuk:

1. turnus: 06.22-26. 9:00-től 16:00-ig

2. turnus: 06.29-07.03. 9:00-től 16:00-ig

Reggeli ügyelet: 08:30-tól, délutáni ügyelet: 16:30-ig

 

A tábor díja: 33.000 Ft/fő

Testvérkedvezmény: 10%

Hozz egy barátot kedvezmény: 10-10%

Visszatérő kedvezmény: 10%

A kedvezmények nem vonhatóak össze.

 

A táborokat minimum 10 fő jelentkezésével indítjuk.

 

A táborköltség tartalmazza a különböző kreatív, játék és sport programokat, valamint a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna). A külső helyszínek megközelítéséhez BKV bérletet vagy jegyeket kérünk a gyerekek számára. A külső helyszínek esetében a gyerekek biztonsága a legfontosabb szempont, tapasztalt pedagógusok és táborvezetők fognak a gyerekek biztonságáról és jókedvéről gondoskodni.

 

Korosztály: 9-16 éves korig

 

Mire számíthatnak a gyerekek a táborban?

  • Írástechnika és kreatív írás
  • A virtuális világ veszélyei és óvintézkedések
  • Hogyan írjuk szinopszist (könyvismertetőt) saját kéziratról?
  • Borítótervezés profi illusztrátorral
  • Szakértő előadók és vendékek
  • Sok-sok írás és segítség
  • Táborzáró - könyvbemutató a gyerekek munkáiból

 

FONTOS!

 

A jelentkezés csak a kitöltött jelentkezési felülettel válik véglegessé. A tábor lemondását legkésőbb a tábor előtt 48 órával tudjuk elfogadni. Így a megüresedett helyet, a várólistán várakozó soron következő gyermeknek adjuk át.

Mivel táboraink befogadóképessége korlátozott, így a férőhelyeket jelentkezési sorrendben tartjuk fent.

A tábor díját ne fizessétek ki előre!  Mivel még elég képlékeny a vírushelyzet és csak óvatosan engedik el a korlátozásokat, így nem tudható, hogy mi várható a tábor idején. Éppen ezért, kérjük, hogy mindenképpen várjátok meg a tábor díjának a számláját, melynek alapján utalni tudtok. A számlát a tábor előtt 1 héttel küldjük ki. Igény esetén személyesen is lehet fizetni a tábor első napján. Ezt kérjük, mindenképpen jelezzétek felénk.

Az alábbi linken lehet jelentkezni táborra: https://forms.gle/RYZ7wPjntar7EyHS6

Keresés