Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jártál: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Egy új kaland kezdete. Irány az iskola!

Az első osztály kezdése az egyik legfontosabb mérföldkő egy gyermek életében. Ez egy izgalmas és megterhelő időszak mind a gyermek, mind a szülők számára. Az új környezet, ismeretlen arcok és az iskolai rutin megtanulása mind hozzájárul a gyermekek fejlődéséhez és felkészüléséhez az életre. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan segíthetünk gyermekeinknek az iskola indulás során, és milyen fontos szerepet játszanak a szülők ebben az új kalandban.

Gondold újra! – vizuális nevelés újragondolt megközelítésben

Református Pedagógiai Intézet 30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzést szervez Gondold újra! – vizuális nevelés újragondolt megközelítésben címmel Budapesten.

 

Iskola-előkészítő foglalkozás Nagycsoportos korban a beszédkészség, a térben való tájékozódás, a térirányok ismerete, az alak, a forma, a nagyság felismerése nagyon fontos az írás, olvasás megtanulásához.
Írópalánta Pályázat 2022 - Top 10

 

Örömmel olvastuk idén is a beérkezett meséket. Köszönjük szépen a gyerekeknek a munkákat, nagyon sok értékes, különleges alkotás érkezett. A zsűri meghozta döntését, hogy kik kerültek be a TOP 10-be.  

A 10 legjobbnak ítélt pályamű (az írópalánták sorrendje nem a helyezést jelzi): 

 

Készülj fel velünk az iskolára!  8+1 iskolakezdő könyv, hogy könnyen menjen

Keresés