Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Reform desszertek az egészségtudatos életmódhoz

Ár:
4.800 Ft
4.300 Ft (4.095 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egyre többen vannak azok, akik szeretnének egészséges hozzávalókból jó minőségű desszerteket sütni. Egy részük „kényszerűségből”, valamilyen ételallergia vagy táplálkozási zavar miatt teszi. Másoknak viszont az a cél lebeg a szemük előtt, hogy javítsanak az életminőségükön, egészségesebbek, fittebbek legyenek.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 390 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás

Varga Gábor könyvében az a jó, hogy mindenki számára tartogat olyan új, ötletes édességeket, amelyekkel változatosabbá tehetik az étrendjüket.

Nem kell lemondanunk az édes falatokról, ha cukorbetegek, laktóz- vagy gluténérzékenyek vagyunk, de akkor sem, ha egy diéta miatt figyelünk az elfogyasztott cukor, liszt vagy tej mennyiségére. A könyvben minden recept mellett találunk dietetikus szakértő segítségével összeállított tápanyag- és kalóriatáblázatot, és az is egyértelműen kiderül, milyen étrendbe illeszthető az adott desszert. Ahhoz is segítséget kapunk, hogy megtudjuk, melyek azok az alapanyagok, amelyek nem hiányozhatnak a konyhánkból, ha alternatív módon szeretnénk elkészíteni a süteményeket
és egyéb finomságokat. Gábor profi cukrászként tudja, hogy csak megbízható, alaposan tesztelt recepteket adhat az olvasó kezébe. Az ő tapasztalata a garancia arra, hogy a Reform desszertek egy olyan, hatvan, kipróbált receptből álló gyűjtemény, amelynek minden, egészségtudatos életmódot folytató, sütni szerető háziasszony konyhájában helye van.

 

Recenzió a könyvről:

"Varga Gábor Desszert szerelem – Sütni bárki tud című süteményes és édességes könyve után egy újabb kötettel jelentkezik, amelyben az egészségesebb nyalánkságok felé veszi az irányt.

A 21. század embere egyre több étkezéssel kapcsolatos betegségben szenved. A Reform desszertek bizonyíték arra, hogy az édesszájúaknak nem kell lemondaniuk a megszokott finomságokról. Még abban az esetben sem, ha gluténérzékenyek, laktózintoleranciában szenvednek, vagy egyéb ételallergiájuk van. Természetesen nemcsak bizonyos érzékenységgel együtt élőknek ajánlott a receptgyűjtemény, hanem azoknak is, akik tudatosabban akarnak odafigyelni arra, hogy egészségesebb összetevőkből készítsék el süteményeiket.
  
A kötet egyik érdeme, hogy a kezdő oldalakon bemutatja az ételallergiákat és az intolerancia típusokat, majd különböző  alternatív alapanyagokkal ismerteti meg az olvasót. Sőt a
könnyebb használat érdekében piktogramok is jelzik, hogy milyen étrendbe illeszthetők be a receptek és milyen anyagoktól mentesek. A lap alján egy kalóriatáblázat is szerepel, hogy a szénhidrát‐ és cukorbevitellel se essünk túlzásba.  

Varga Gábor már a könyv elején felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a hozzávalók máshogy viselkednek sütés közben, mint ahogyan azt már megszokhattuk. A cukrász a különlegesebb alapanyagok ellenére kísérletezésre is bátorítja az olvasóit, hiszen az a szabály, hogy nincsen szabály. Mindenki a saját ízlése szerint alakíthatja a nyalánkságokat, ezért több receptnél kiinduló ötletek, alternatívák is szerepelnek, hogy milyen fűszerekkel, ízekkel tehetnénk még mennyeibbé, pikánsabbá a desszerteket. A könyv tökéletes kiindulópont, hogy jó arányokkal induljunk neki a sütésnek. A tanácsok és fortélyok után az otthoni konyhatündéreken múlik, hogy mit hoznak ki egy‐egy rendhagyó desszertből. Az édességek között mindenki megtalálhatja a kedvencét, hiszen 60 recept közül válogathatunk. A turmixok, fagylaltok, pudingok, gyümölcsös csodák és sütés nélküli torták mellett új köntösbe öltözött hagyományos desszerteket is találunk. Például többféle palacsinta közül választhatunk ízlésünk és érzékenységünknek megfelelően. Továbbá reform császármorzsa, madártej, tejbegríz és túrógombóc receptek is szélesítik a palettát.

Az előző  kötethez híven most is fázisfotók tarkítják az oldalakat, amelyek főleg a bonyolultabb sütemények elkészítésekor lehetnek segítségünkre. Emellett az új gyűjteményt gyönyörű és idilli képek is színesítik, amelyeken Varga Gábor és családja is látható. Az olvasó nem egy szürke, unalmas receptkönyvet vesz a kezébe, hanem egy igazán izgalmas, színes és nélkülözhetetlen darabbal bővítheti gyűjteményét, amellyel egy lépéssel közelebb kerül az egészségtudatos életmódhoz."

Takács Karolina

 

Leírás és Paraméterek

Varga Gábor könyvében az a jó, hogy mindenki számára tartogat olyan új, ötletes édességeket, amelyekkel változatosabbá tehetik az étrendjüket.

Nem kell lemondanunk az édes falatokról, ha cukorbetegek, laktóz- vagy gluténérzékenyek vagyunk, de akkor sem, ha egy diéta miatt figyelünk az elfogyasztott cukor, liszt vagy tej mennyiségére. A könyvben minden recept mellett találunk dietetikus szakértő segítségével összeállított tápanyag- és kalóriatáblázatot, és az is egyértelműen kiderül, milyen étrendbe illeszthető az adott desszert. Ahhoz is segítséget kapunk, hogy megtudjuk, melyek azok az alapanyagok, amelyek nem hiányozhatnak a konyhánkból, ha alternatív módon szeretnénk elkészíteni a süteményeket
és egyéb finomságokat. Gábor profi cukrászként tudja, hogy csak megbízható, alaposan tesztelt recepteket adhat az olvasó kezébe. Az ő tapasztalata a garancia arra, hogy a Reform desszertek egy olyan, hatvan, kipróbált receptből álló gyűjtemény, amelynek minden, egészségtudatos életmódot folytató, sütni szerető háziasszony konyhájában helye van.

 

Recenzió a könyvről:

"Varga Gábor Desszert szerelem – Sütni bárki tud című süteményes és édességes könyve után egy újabb kötettel jelentkezik, amelyben az egészségesebb nyalánkságok felé veszi az irányt.

A 21. század embere egyre több étkezéssel kapcsolatos betegségben szenved. A Reform desszertek bizonyíték arra, hogy az édesszájúaknak nem kell lemondaniuk a megszokott finomságokról. Még abban az esetben sem, ha gluténérzékenyek, laktózintoleranciában szenvednek, vagy egyéb ételallergiájuk van. Természetesen nemcsak bizonyos érzékenységgel együtt élőknek ajánlott a receptgyűjtemény, hanem azoknak is, akik tudatosabban akarnak odafigyelni arra, hogy egészségesebb összetevőkből készítsék el süteményeiket.
  
A kötet egyik érdeme, hogy a kezdő oldalakon bemutatja az ételallergiákat és az intolerancia típusokat, majd különböző  alternatív alapanyagokkal ismerteti meg az olvasót. Sőt a
könnyebb használat érdekében piktogramok is jelzik, hogy milyen étrendbe illeszthetők be a receptek és milyen anyagoktól mentesek. A lap alján egy kalóriatáblázat is szerepel, hogy a szénhidrát‐ és cukorbevitellel se essünk túlzásba.  

Varga Gábor már a könyv elején felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a hozzávalók máshogy viselkednek sütés közben, mint ahogyan azt már megszokhattuk. A cukrász a különlegesebb alapanyagok ellenére kísérletezésre is bátorítja az olvasóit, hiszen az a szabály, hogy nincsen szabály. Mindenki a saját ízlése szerint alakíthatja a nyalánkságokat, ezért több receptnél kiinduló ötletek, alternatívák is szerepelnek, hogy milyen fűszerekkel, ízekkel tehetnénk még mennyeibbé, pikánsabbá a desszerteket. A könyv tökéletes kiindulópont, hogy jó arányokkal induljunk neki a sütésnek. A tanácsok és fortélyok után az otthoni konyhatündéreken múlik, hogy mit hoznak ki egy‐egy rendhagyó desszertből. Az édességek között mindenki megtalálhatja a kedvencét, hiszen 60 recept közül válogathatunk. A turmixok, fagylaltok, pudingok, gyümölcsös csodák és sütés nélküli torták mellett új köntösbe öltözött hagyományos desszerteket is találunk. Például többféle palacsinta közül választhatunk ízlésünk és érzékenységünknek megfelelően. Továbbá reform császármorzsa, madártej, tejbegríz és túrógombóc receptek is szélesítik a palettát.

Az előző  kötethez híven most is fázisfotók tarkítják az oldalakat, amelyek főleg a bonyolultabb sütemények elkészítésekor lehetnek segítségünkre. Emellett az új gyűjteményt gyönyörű és idilli képek is színesítik, amelyeken Varga Gábor és családja is látható. Az olvasó nem egy szürke, unalmas receptkönyvet vesz a kezébe, hanem egy igazán izgalmas, színes és nélkülözhetetlen darabbal bővítheti gyűjteményét, amellyel egy lépéssel közelebb kerül az egészségtudatos életmódhoz."

Takács Karolina

 

Cím Reform desszertek az egészségtudatos életmódhoz
Szerző Varga Gábor
Kiadó Kossuth Kiadó
Kiadás éve 2013
ISBN 978-963-09-7643-5
Terjedelem 192 old.
Méret 200x255 mm
színes fotókkal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés