Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Életmód-változtatás hétről hétre

Ár:
1.200 Ft
Saját egészségünkért sokkal többet tehetünk, mint bármelyik orvos vagy kórház, még ha maximálisan felhasználhatják is a technológiai fejlődés adta lehetőségeket.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 650 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 12.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 12.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás

A tudományos adatok megerősítik, hogy elsősorban a hétről hétre, napról napra, óráról órára hozott döntéseink határozzák meg egészségünk állapotát, azt, hogy milyen betegségeket kapunk meg, sőt még a halálunk időpontját is. Hogyan neveljük, ösztönözzük önmagunkat és másokat arra, hogy egészségpusztító szokásainkat felcseréljük az egészséget megőrző, erősítő életmóddal? Az egészséges életmóddal kapcsolatos információbőség, amelyet a média áraszt ránk, nyomasztó, zavaros és gyakran ellentmondásos, a ma áttöréseiből gyakran a holnap kudarcai lesznek. Sokan vágyódnak a józan értelem alapján álló felvilágosításra, arra, ami érthető és tudományosan megalapozott - nekik szól ez a könyv.

Az egészséggel összefüggő, igen széles körű ismeretanyagot 52 rövid, tömör fejezetre bontottuk. Hetente tanulmányozzunk egy fejezetet, és az abban foglaltakat vigyük át a gyakorlatba! Egy év elteltével nemcsak jobban érezzük magunkat, hanem szilárd, alapvető ismeretek lesznek birtokunkban a táplálkozási elvekről, a gyakori betegségek okairól és kezeléséről, s azt is világosan látjuk majd, miként igazgassuk saját életünket, hogy a lehető legjobb egészségnek és jó közérzetnek örvendjünk.

Paraméterek

Cím Életmód-változtatás hétről hétre
Szerző Aileen Ludington, Hans Diehl
Fordító Sonnleitner Károly
Kiadó BIK Könyvkiadó
Kiadás éve 2013
ISBN 978-963-74-9393-5
Terjedelem 188 old.
Borító puhatáblás
Súly 200 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: életmód, gyógyítás

Keresés