Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tegyük szebbé a karácsonyukat!

Tegyük szebbé a karácsonyukat!

Támogasd a sérült gyerekeket és válassz egy ajándékkönyvet!

Az idei karácsony sajnos más lesz, mint a többi. Idén sokszor kellett nélkülöznünk szeretteink és barátaink társaságát, a közösségi összejöveteleket és a családi ünnepeket. Az év legszebb és legmeghatóbb ünnepén számos családtag kényszerül egyedüllétre. Sok rászoruló családnak szüksége van a segítségünkre. A Katica Könyv Műhely idén is támogatja ajándékkönyvekkel a nyíregyházi KÉRLEK SEGÍTS! Alapítvány segítségével rehabilitációban részesült gyermekeit.

 

 

Az Alapítvány, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei egészséges fejlődésükben sérült vagy betegség miatt akadályozott gyermekek komplex rehabilitációjával foglalkozik. Aki többet szeretne megtudni az alapítvány munkájáról, céljairól, tevékenységéről az itt megteheti: www.kerleksegits.hu

 

 

Olvasóinkat is erre kérjük és biztatjuk, hogy segítsenek szebbé tenni a rehabilitációban résztvevő gyermekek karácsonyát. Azon olvasóink között, akik legalább 1000 Ft-tal vagy magasabb összeggel támogatják az Alapítvány munkáját, 2O személyt sorsolunk ki, akik legújabb könyveink közül választhatnak (névre szóló dedikálással), valamint egy falinaptárt is kapnak a választott könyvhöz B.Habarics Kitty motiváló idézeteivel az Ezerarcú Anya című könyvből.

 

 

Választható könyveink:

Vetter Szilvia: Anya! Ugye, megtarthatom? 

Mézes Judit: Gondűző mesék,

Szabó-Nyulász Melinda: Már megint minden a feje tetejére áll,

B. Habarics Kitty: Ezerarcú Anya

 

 

Kommentben írjátok le annak a könyvnek a címét, amit választanátok, illetve, hogy “utaltam” és osszátok meg a posztot! Az utalás összegét mindenkinek a lelkiismeretére és a pénztárcájára bízzuk, számunkra nem szükséges az összeget jelezni.

 

 

Az Alapítvány adatai: 

Hivatalos neve: "Kérlek, segíts..." Alapítvány

Adószáma: 18797112-1-15

Bankszámlaszáma: 10404405-44023674-00000000

Megjegyzés rovatba írjatok: Katica 

 

 

Sorsolás időpontja: december 14.

Még karácsony előtt postázzuk az ajándékot, hogy időben kerüljön a karácsonyfa alá.

 

 

Keresés