Laktózmentes ételek /A gyógyító szakács
Csigó Zita | |
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 990 Ft |
|
Leírás
A laktózérzékenység, azaz a tejben és a különböző tejtermékekben található tejcukor lebontásának képtelensége a magyar lakosság körében nagy arányban előforduló táplálékintoleráns állapot. Az intolerancia megállapítását követő legfontosabb lépés a laktózt tartalmazó élelmiszerek elhagyása, és ezzel párhuzamosan egy új, laktózmentes étrend kialakítása. A nagyobb üzletláncok, szupermarketek szerencsére egyre bővülő kínálattal és elérhető árakkal kedveznek az érzékenységgel élőknek, számos laktózmentes tejtermék és helyettesítő élelmiszer közül válogathatunk. Könyvünk is erre a kettősségre épül: fele-fele arányban tartalmaz "mentes" termékekből készült recepteket, illetve olyan, könnyű és egészséges ételeket, melyek magtejek felhasználásával, illetve a tej- és tejhelyettesítők kiiktatásával is teljes értékű, tápláló és egészséges alternatívákat nyújtanak.
A gyógyító szakács sorozatunk legújabb kötetének receptjei segítségével lépésről lépésre haladva ismerkedhet meg a laktózmentes étrend finom és egészséges fogásaival. Kipróbált receptjeink mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés módjáról, idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, a receptekhez tartozó jó tanácsokkal pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget.
Jó főzést és jó egészséget kívánunk!
Paraméterek
Kötési mód | puha kötés |
Kiadó | IPC Könyvkiadó |
Kiadás éve | 2016 |
Terjedelme | 80 oldal |
Méret | 200 mm x 250 mm |
ISBN | 9789636353360 |