Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mi az az élet, ami élni akar benned? - Eszközök egy boldog(abb) élethez

Ár:
7.990 Ft
7.545 Ft
Kedvezmény: 6%
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Menny.:db

Vásárolj 10.000 Ft felett és válassz 1 db ajándék könyvet! Az ajándékot a "kosárban" tudod kiválasztani. 

Leírás

"ESZKÖZÖK EGY BOLDOG(ABB) ÉLETHEZ A változás és a könnyedség mindig csak egy választásnyira van tőlünk. Ez a könyv azoknak szól, akik egész életükben tudták: lennie kell valami másnak túl azon, amit a világban látnak. Azoknak, akik gyermekként álmodoztak, nagy dolgokról fantáziáltak, aztán felnőtté váltak és feladták, elfelejtették az egészet. Beálltak a sorba, majd szépen lassan levagdosták az összes részüket – amitől igazán különlegesek és önmaguk voltak – cserébe azért, hogy ne lógjanak ki túlságosan. Van az a pont, amikor már mi magunk sem tudjuk, kik vagyunk a kapcsolatainkon, a munkánkon és az ítéleteinken túl, mert rég elveszítettük a kapcsolódást önmagunkkal. A jó hír, hogy van másik út. A könyv megmutatja neked az utat önmagadhoz, és tanácsok helyett eszközöket ad ahhoz, hogy újra szabad és boldog lehess a saját definíciód szerint. Látszólag könnyed olvasmányban lesz részed, de a felszín alatt végig dolgozik majd az a már benned is ott bujkáló tudás, amelyre most te is éberré válhatsz. Mit választhatsz itt és most, ami megváltoztat mindent – amiről azt hitted, hogy lehetetlen megváltoztatni? Az a személy, akivé válni szeretnél, vajon most mit választana?

Erdélyi Nikolett a Nikolett.com alapítójaként emberek ezreit inspirálja mindennap a változásra és egy izgalmasabb élet megteremtésére. Sokáig feladta önmagát, hogy „normális” legyen, és megfeleljen a külvilág elvárásainak. A 2015-ben bekövetkezett súlyos balesete kapcsán ráébredt, milyen szabadnak lenni saját és mások ítéletétől, melynek hatására gyökeresen megváltoztatta addigi életét. Célja, hogy hétköznapi nyelven, emberközelien és érthetően adja át azt a tudást, amellyel mindenki képes új irányba terelni az életét. Tanfolyamain, online programjain és a Briliáns-tagságon keresztül töretlenül azon dolgozik, hogy ráébressze az embereket a képességeikre, és olyan eszközöket adjon a kezükbe, amelyekkel könnyedén teremtik az életüket.

"Mi van akkor, ha most van itt az idő valami teljesen másra? A könyv, amit most a kezedben tartasz, egy valós, „némiképp normális” személy története, aki sokunkéhoz hasonló utat járt be, és volt elég bátorsága, hogy olyan dolgokat válasszon és változtasson meg, amit a legtöbb ember lehetetlennek gondolna. Azon ritka könyvek egyike, mely mindnyájunkhoz szól: egy könyv, amit egy hozzád és hozzám hasonló ember írt, aki felfedezte a varázslatot önmagában. Nikolettnek volt bátorsága – teljes sebezhetőséggel – leírni azt az utat, melyet kevesen mertek bejárni: a reménytelenségtől a mérhetetlen reményig, a szomorúságtól az örömig, a tragédiától a diadalig, a halál közelségétől a teljes élet megvalósításáig. Azt gondolhatnánk, hogy annak létrehozásához, amit Nikolett bemutat, tudnunk kellene, hogy kivételes tehetséggel vagyunk megáldva, valójában azonban a könyv legnagyobb ajándéka az, hogy ráébreszt ben-nünket, a varázslat mindnyájunk számára elérhető. Emellett arra inspirál, hogy tudd: nem kell tökéletes-nek lenned, hogy változást és talán még csodákat is létrehozz az életedben és az életedként. Ahogy azt Nikolett mondja: »Te vagy a varázslat!« Éppen most!” Dr. Dain Heer"

Paraméterek

Kötési mód keménytábla
Kiadó Lettin`Go Academy Kft.
Kiadás éve 2024
Terjedelme 188 oldal
Méret 143 mm x 210 mm x 19 mm
ISBN 9786150182995

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés