Szakácskönyv rákbetegeknek
Ez a szakácskönyv nem a hagyományos értelemben vett diétázásról és a rák okairól szól. Két nagy fejezetben („Kezelés alatt” és „Kezelés után”) több mint 150 tápláló, ízletes és egészséges ételt, valamint tippeket ajánl nemcsak a betegek, hanem az egész család számára... | |
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 990 Ft |
|
Leírás
A nagy fejezeteken belül külön részekben kínál recepteket reggelikhez, könnyű ételekhez, főételekhez, desszertekhez, valamint harapnivalókhoz és tápláló italokhoz. A tartalmas bevezetőben hasznos tudnivalókat olvashatunk a nélkülözhetetlen vitaminokról, ásványi anyagokról, antioxidánsokról, élelmi rostokról – és az ezeket tartalmazó zöldségekről és gyümölcsökről –, továbbá ismertet a különféle rákkezelési eljárásokról, azaz a sugárkezelésről, kemoterápiáról és hormonterápiáról.
A kötet receptjeit Dr. Clare Shaw PhD RD, a nagy-britanniai The Royal Marsden kórház onkológiai dietetikus konzultánsa ellenőrizte szakmailag és állította össze azzal a céllal, hogy a betegeknek és az őket gondozóknak – időt, pénzt és energiát megtakarítva – a főzés könnyű, élvezetes és stresszmentes legyen a legnehezebb időszakokban is.
A közzétett receptek egy része olyan neves sztárséfektől származik, mint Mary Berry, Nigella Lawson, Ruth Rogers, Rick Stein, és egy recept a világhírű színésznőnek, Gwyneth Paltrownak köszönhető.
Paraméterek
Cím | Szakácskönyv rákbetegeknek |
Alcím | Több mint 150 tápláló étel a rákkezelés alatt és után, amelyet megoszthatunk a családunkkal és a barátainkkal is |
Összeállította | Dr. Clare Shaw PhD RD |
Kiadó | Kossuth Kiadó |
Kiadás éve | 2016 |
ISBN | 978-963-09-8629-8 |
Terjedelem | 256 old. színes fotókkal |
Méret | 210 x 250 mm |
Súly | 1064 g |